Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Historie

Safari Engros AS ble etablert i 1986 i egne lokaler på oljebasen i Florø. Store kontrakter med oljeselskap og rederier gjorde det til at tidligere virksomheter i mindre og uhensiktsmessige lokaler ble erstattet med nysatsingen. Dette ble en videreføring av Kåre Hollevik Ass. Landhandel fra 1954. Landhandelen ble etablert av foreldrene til dagens drivere, Kre og Laura, på Havreneset i Florø.

Virksomheten var en kombinert detalj- og skipshandel for datidens fiskere. Senerer fikk detaljhandelen mindre fokus, og dagens leder siden 1967, Atle Hollevik, har rendyrket firmaet som storhusholdningsgrossist. Rekvisita-avdelingen ble skilt ut som eget datterselskap, Florø Forsyningsselskap AS, i 1989. Dette selskapet er i dag medlem av den landsdekkende industrivarekjeden TOOLS. Tradisjonelt har skip og offshore utgjort hovedmarkedet for Safari Engros, men satsingen på storhusholdningsmarkedet på land siste 10-året, har gjort oss til markedsledere i Sogn og Fjordane.

 

Forretningside
Fornøyde kunder er suksesskriterie nummer en for Safari Engros. Hele organisasjonen har fokus på å skape fornøyde kunder, og gjennom serviceorienterte og kunnskapsrike medarbeidere oppnår vi dette hver dag.

 

Kontaktinformasjon

Sentralbord:                    57 75 77 50

E-postadresse:                firmapost@safariengros.no


Adresse:
Safari Engros AS
Botnaneset 3
6900 Florø